Skip to content

Mölyravien 2024 tulokset

Tämänvuotisten mölyravien alla jännitettiin, saadaanko rata pölyämättömään kuntoon pitkän helleputken jälkeen. Toivottua sadetta saatiin enemmän kuin olisi tarvittu ja juuri tapahtuman aikaan. Sateesta huolimatta mölyraveissa nähtiin kelpo suorituksia, kuten seuran teräsrouva Maijan ohjastama ylivoimainen voitto Rokin Lennolla. Kolmivuotiaiden suomenhevosten kiertopalkinnon nappasi tallikavereiden nenän edestä Ilon Toivomus. Kaksivuotiaiden lämminveristen pokaalin puolestaan kävi kumartamassa vuodeksi itselleen Knight Wistful, jolle ei haastajia löytynyt.

Kiitämme kaikkia sadetta uhmanneita kilpailijoita taustajoukkoineen, reippaita talkoolaisia, kannustavaa yleisöä sekä palkintosponsoreita ja muita yhteistyökumppaneitamme!

Mölyravien tulokset löytyvät pdf-muodossa täältä Ensi vuonna nähdään taas!

Back To Top