Skip to content

Ponileiri

Tuusulan Hevosystäväinseuran Ponileiri 

Aika: 10.6-11.6.  klo 9-16.30   

Paikka: Siippoon harjoitusravirata  

Extrana: 11.6-12.6. vapaaehtoinen yöpyminen Siippoossa. Tähän osallistujien leiri päättyy aamupalaan 12.6. noin klo 10. Muista ilmoittautua tähän erikseen lomakkeella!   

Leirin hinta: 90 euroa, sisaralennus -10 %  

Ilmoittautuminen viimeistään 2.6. Leiri järjestetään, mikäli saadaan vähintään seitsemän osallistujaa.  

Tervetuloa mukaan Tuusulan Hevosystäväinseuran järjestämälle ponileirille! Leiri on suunnattu yli 8-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan tietoa ponien hoidosta ja ruokinnasta sekä haluavat opetella ponin valjastusta, ajamista ja käsittelyä. 

Leirille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta poneista tai hevosista, joten se on täydellinen tilaisuus aloittaa uusi harrastus tai syventää jo olemassa olevaa kiinnostusta hevosiin. 

Leirin ohjelmassa on ponitouhujen lisäksi paljon yhteistä tekemistä, kuten keppariesteitä. Lisäksi on mahdollisuus käydä uimassa lähirannalla (valvotusti), joten muista pakata uimapuku mukaan! 

Leirille osallistujat ovat vakuutettuja leirin aikana järjestäjän toimesta. Leiriläisille tarjotaan ruokailu leirin aikana.  

Extramahdollisuus – yöpyminen Siippoossa  

Leirillä on mahdollisuus vapaaehtoiseen majoitukseen omilla petivaatteilla ja telttapatjalla 11-12.6. Tähän osallistujien osalta leiri päättyy 12.6. klo 10.  

Tule mukaan ja opi uutta, pidä hauskaa ja nauti kesästä ponien parissa!

Ilmoittaudu mukaan nyt, paikkoja on rajoitetusti. Tervetuloa! 


Back To Top