Skip to content

Kevättalkoot Siippoossa la 18.5.2024 klo 10 alkaen, rata suljettu harjoitusajolta

Tervetuloa kunnostamaan Siippoon rata-aluetta kesäkuntoon! Talkoissa siistitään vesakkoa, kitketään lupiineja ja siivoillaan kerhotilaa. Seura tarjoaa talkoomakkarat ja -juomat sekä pullakahvit. Vesakonraivausta varten ota mukaan moottorisaha, raivaussaha, vesuri tai muu sopiva työväline, mikäli sellaisen omistat. Bensat saat seuran puolesta.

Talkoiden yhteydessä on mahdollisuus tutustua myös suunnitelmiimme keskialueen kehittämiseksi ja ilmoittautua mukaan ideoimaan ja toteuttamaan tätä hanketta. Olemme kutsuneet mukaan myös naapurustoa tutustumaan toimintaamme ja keskustelemaan moottoriradan luvattoman käytön aiheuttamista järjestyshäiriöistä alueella.

HUOMIO RADANKÄYTTÄJÄT! Rata on suljettu harjoitusajolta talkoiden ajan klo 10.00 – 13.00.

Back To Top