Skip to content

Tervetuloa laskiaisriehaan!

Seuran perinteinen laskiaisrieha järjestetään jälleen Siippoon harjoitusradalla (Kivirinteentie 32, Rusutjärvi) laskiaissunnuntaina 11.2.2024 klo 11-15, mikäli sää ja lumitilanne sen sallivat.

Tapahtuman ohjelmassa on rekiajelua ja talutusratsastusta perheen pienimmille pientä maksua vastaan sekä maksutonta talvipuuhaa koko perheelle.  Ohjelma tarkentuu vielä lähempänä ajankohtaa, joten seuraa tiedotustamme sivustollamme ja Facebook-tapahtumassa.

Puffetissa on tarjolla mm. hernekeittoa, makkaraa, kahvia ja tietenkin laskiaispullia edulliseen hintaan. Puffetista voi ostaa myös liput rekiajelulle ja talutusratsastukseen sekä osallistua hyväpalkintoisiin arpajaisiin.

Tapahtuma-alueelta löytyy pulkkamäki ja lasten puuha-alue, jossa voi mm. keppihevostella ja testata osumatarkkuuttaan hevosenkengän heitossa.

Tervetuloa!

Back To Top