Skip to content

Kärryesittely Siippoossa su 29.10. klo 15 ja syyskokous klo 16

Järjestämme seuran jäsenille ja muille kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua uudenlaiseen valmennuskärryyn ennen seuran syyskokousta ensi sunnuntaina. Esittelytilaisuus on avoin kaikille.

Chariot #1 -kärryn suunnittelussa johtoajatuksena on ollut ergonomia sekä kuljettajan istuma-asennossa, istuimessa sekä tehokkaassa iskun- ja tärinänvaimennuksessa. Kärryn jousitusta on mm. mahdollista säätää pehmeästi kovempaan sekä kuskin painon mukaan. Rungon materiaaliratkaisu on otettu moottoriurheilun puolelta.

Kärryä esittelee yrittäjä Patrik Lindgren ja tarjolla on myös mahdollisuus kokeilla sillä ajamista. Lisätietoa kärrystä löytyy esitteestä.

Esittelyn jälkeen jatkamme klo 16 seuran sääntömääräisellä syyskokouksella. Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden, kuten hallituksen jäsenvalintojen sekä ensi vuoden jäsenmaksun ja toimintasuunnitelman lisäksi hallituksen ehdotus seuran sääntöjen uudistamiseksi. Ehdotus lähetetään jäsenille pari päivää ennen kokousta.

Sääntöuudistuksella pyrimme mm. saamaan joustavuutta hallituksen kokoonpanoon ja päätöksentekoon sekä kirjaamaan Siippoon radan ylläpitovelvoitteen seuran sääntöihin. 

Seuran hallitukseen kaivataan myös uusia innokkaita jäseniä. Ilmoittaudu etukäteen ehdolle hallitus[at]thys.fi tai paikan päällä – tai ehdota kaveria;)

Back To Top