Skip to content

Mölyraveissa riitti vauhtia

Vuoden 2023 mölyravit saatiin ravattua ja laukattua helteisessä kesäsäässä. Tapahtuma keräsi ennätysjoukon sekä osallistujia että yleisöä nauttimaan vauhdikkaista lähdöistä. Ratamestarit Keijo ja Kimmo olivat laittaneet radan huippunopeaan kuntoon ja varsinkin pikkuponien lähdössä juostiin kovia aikoja. Hevosten avoimessa laukkalähdössä hurjasteltiin kilometrin matka peräti alle kymppiä. Kolmevuotiaiden suomenhevosten sarjassa Ventur Finlandin lahjoittama komea kiertopalkinto matkasi Läkkärin omistajan Keijo Koskisen takanreunalle. Tulokset löytyvät pdf-muodossa täältä.

THYS kiittää osallistujia, yhteistyökumppaneita (Biofarm, Eurokaivuu & Kuljetus Oy, Hevari, Horseco, MTY Koskinen, Murmeliviihde, Soukkio, Ventur Finland), yleisöä ja reippaita talkoolaisia onnistuneesta tapahtumasta!

Kiitos artikkelikuvasta Veera Kopakkalalle. Veeran kuvia tapahtumasta löytyy lisää tästä linkistä – kuvat ovat vapaasti käytettävissä, kunhan mainitsee kuvaajan.

Back To Top