Skip to content

Mölyravien 2023 kilpailukutsu julkaistu!

Perinteiset Mölyravit ajetaan Tuusulan Hevosystäväinseuran harjoitusradalla Siippoossa (Kivirinteentie 32, Rusutjärvi) sunnuntaina 11.6.2023 klo 12.00 alkaen. Mölyravit on tarkoitettu ravihevosille, jotka ovat joko vasta aloittelemassa kilpauraansa tai jättäneet sen jo taakseen, sekä harrastehevosille. Ponilähdöt ovat avoimia kaikille A- ja B-poneille. Kaikki osallistujat palkitaan!

Sarjat:

– 3-vuotiaat suomenhevoset 1600m (kärrylähtö)

– 2-vuotiaat lämminveriset 1600m (kärrylähtö)

– Ei viimeiseen kolmeen vuoteen kilpailleet lämminveriset 1600m (kärrylähtö)

– Ei viimeiseen kolmeen vuoteen kilpailleet suomenhevoset 1600m (kärrylähtö)

– Monté lämminveriset 1600m

-Monté suomenhevoset 1600m

– Hevosten laukkalähtö 1000m (avoin kaikille, huom. edellisvuosista muuttunut matka!)

– Ponit 1000m kärrylähtö

-Ponit 1000m monté

Mölyravit on kaikille avoin tapahtuma, eli hevosilta ja poneilta ei vaadita virallista ravikilpailuoikeutta. Turvallisuussyistä lähtöihin mukaan pääsevien hevosten määrä on rajallinen. Etusijalla ovat Tuusulan Hevosystäväinseuran jäsenten omistuksessa olevat hevoset ja ponit. Osallistumismaksu seuran jäsenille on 5e ja muille 10e. Osallistumismaksu maksetaan käteisellä tai kortilla sisäänkirjoituksessa. Osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla.

Lähdöt pyritään järjestämään edellä mainittujen sarjojen mukaan, mutta mikäli johonkin sarjaan tulee vain yksittäisiä osallistujia, saatetaan yhdistellä useampi sarja samaan lähtöön.

Mölyraveissa järjestetään myös keppihevoslähtö. Keppihevoslähtöön ovat tervetulleita kaikki ikään katsomatta. Keppihevoslähdön suoritettava matka on noin 100m. Keppihevoslähtö avaa Mölyravit klo 12.00 ja siihen ilmoittaudutaan paikan päällä. Osallistuminen on maksuton.

Ilmoittautumiset kilpailusarjoihin lauantaihin 3.6.2023 klo 18.00 mennessä tällä lomakkeella tai sähköpostilla Päivi Karhuselle [email protected]

Sähköpostilla ilmoittautumisen yhteydessä mainitse hevosen nimi ja ohjastaja, sekä mihin sarjaan valjakko ilmoitetaan. Ilmoita myös, oletko Tuusulan Hevosystäväinseuran jäsen (nopeuttaa sisäänkirjoitusta paikan päällä).

Lähtölistat pyritään julkaisemaan paria päivää ennen raveja seuran kotisivuilla www.thys.fi ja Facebookissa.

Mölyraveissa toimii puffetti, josta voi ostaa pientä syötävää ja juotavaa.

TERVETULOA!

Back To Top