Skip to content

Tonttuja, jouluntaikaa ja hevosia Siippoossa

Tervetuloa koko perheen joulupolkutapahtumaan Siippoon harjoitusradalla ja sen lähimaastoissa sunnuntaina 11.12.2022 klo 14-17. Tapahtumassa pääset kohtamaan tonttuja, jotka johdattavat osallistujat pienten tehtävien kautta tutustumaan joulupolkuun.  

Kerhotilamme on muuttunut joulutuvaksi, jossa voit käydä kuiskaamassa joulupukille joululahjatoiveet tai ottaa tunnelmallisen valokuvan pukin kanssa.  Joulumuori ja tontut vetävät askartelupistettä, jossa pääsee askartelemaan jouluaiheisia koristeita. Askartelupisteessä on pieni tarvikemaksu, joka on 2 euroa per henkilö. 

Tapahtumassa palvelee hyvin varustettu puffetti, josta löytyy monipuolisesti jouluherkkuja, nuotiomakkaraa ja lämpimiä juomia.  Puffetissa on myös arpoja myynnissä.   

Ulkona sinut vievät joulutunnelmaan seuran jäsenten hevoset ja ponit, joiden kanssa pääset kokeilemaan talutusratsastusta taikka hyppäämään hevoskärry- tai rekiajelulle klo 14a16. Ratsastuksen/ajelun “kertalipun” hinta on 4 euroa ja kolmen lipun 10 euroa.   

Tapahtuma-alueelle ja joulupolulle on vapaa pääsy. Maksullisissa tapahtumapisteissä käy maksuvälineenä käteinen ja pankkikortti.  

Back To Top