Skip to content

Syyskokouksen kuulumisia

Tuusulan hevosystäväinseuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin Siippoon radalla 28.10.2022. Kokouksessa oli mukavasti paikalla seuran jäseniä ja siellä käytiin vilkasta keskustelua vuoden 2023 toimintasuunnitelmasta ja saatiin käytännön ideoita sen toteuttamiseksi. Erityisen tärkeänä pidettiin seuran radan kunnossapidon kehittämistä, joka on yksi vuoden 2023 painopistealueista. Ratatyöryhmään ilmoittautui jo useampi halukas jäsen, joten tästä on hyvä jatkaa! 

Vuonna 2023 tullaan jatkamaan hyviksi havaittujen perinteisten tapahtumien kuten laskiaisriehan ja mölyravien sekä kuluvana vuonna aloitettujen tapahtumien Match Show -näyttelyn ja syysriehan järjestämistä. Uutena painopistealueena kehitetään yhteistyötä muiden hevosalan toimijoiden ja sidosryhmien kanssa sekä jatketaan nuorisotoimintaan panostamista. Oli hienoa nähdä, että syyskokouksessa valittuun uuteen vuoden 2023 hallitukseen saatiin paljon lisää monipuolista osaamista näiltä osa-alueilta.  

Pitkäaikainen puheenjohtaja Vesa ja puuhanainen Satu pitävät tauon hallitustyöskentelystä 

Kokouksessa kiitettiin seuran pitkäaikaista puheenjohtajaa Vesa Peltomäkeä ja hallituksen jäsentä Satu Lemmelää. Vesa ja Satu ovat olleet kehittämässä seuran toimintaa useamman vuosikymmenen ja vetäytyvät nyt pienelle hengähdystauolle. Kiitoksen ansaitsee myös hallituksen ainakin hetkellisesti jättänyt Virve Simola, jonka hallitustaival käynnistyi jo vuonna 2002.  

Vesan seuraajaksi kaudelle 2023 valittiin seuran nykyinen sihteeri Päivi Karhunen, joka nosti esiin Vesan johdolla toteutetun Siippoon ratahankkeen merkityksen seuralle. Hankkeen ansioista seuralla on loistavat puitteet, joissa harrastaa ja kehittää toimintaa entistä monipuolisempaan suuntaan!   

Vesa Peltomäki, Satu Lemmelä ja Päivi Karhunen
Back To Top