Skip to content

Kutsu: Hevosten ja ponien Match Show -tapahtumaan

Tuusulassa Siippoon harjoitusraviradalla 7.5.2022 klo 11.00
Osoite: Kivirinteentie 32, 04370 Tuusula

Tuusulan hevosystäväinseuran ”Mätsäri” on hyvänmielen näyttely kaikille hevosille ja poneille rotuun, kokoon, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Näyttelyssä arvostellaan hevoset ja ponit omissa luokissaan. Tuomarina toimii nuori kenttäratsastajalupaus Arvi Martikainen.

Olen Arvi ”Korumies” Martikainen ja vuoden hallitseva suomenmestari kenttäratsastuksessa sekä somevaikuttaja. On todella mukavaa päästä tuomaroimaan teidän päivään ja ihastelemaan toinen toistaan hienompia yksilöitä!✨

Huomioi nämä asiat:

Esittäjillä on oltava kypärä päässä ja suosittelemme hanskojen käyttöä.

Oriin esittäjän on oltava vähintään 16-vuotias.

Hevosten ja ponien on oltava näyttelypaikalla koko ajan suitsittuina (suitset + kuolaimet), poikkeuksena maitovarsat, jotka saa esittää riimussa.

Kaikki osallistuvat tapahtumaan omalla vastuullaan. Osallistujilla ei ole järjestäjän puolesta vakuutusta, joten huolehdithan, että vakuutuksesi on kunnossa.

Näyttelyyn osallistuvien hevosten/ponien osalta suositellaan, että nämä ovat rokotettu hevosinfluenssaa vastaan.

Näyttelyn kulku:

Tuomari arvostelee hevoset/ponit kehässä pareittain. Toiselle annetaan punainen ja toiselle sininen rusetti. Kummastakin ryhmästä valitaan erikseen palkittavat hevoset/ponit. Mätsärissä arvostellaan hevosen/ponin kunto, käyttäytyminen ja yhteistyö esittäjän kanssa.

Osallistumismaksu:

Mätsärin osallistumismaksu on 10 euroa hevoselta/ponilta Tuusulan hevosystäväinseuran jäseniltä ja 12 euroa muilta.
Ilmoittautuminen oheisen lomakkeen kautta viimeistään 1.5.2022, jonka jälkeen saat vielä erikseen vahvistuksen ja ohjeet näyttelyyn varautumiseen sekä näyttelymaksun maksamiseen.

Ponien mittaustodistukset (Hippos/SRL)

Mätsärin yhteydessä on mahdollisuus saada ponille virallinen mittaustodistus. Mittaamassa on Sonja Skogberg (toiminnanjohtaja, Nylands Läns HAF). Todistuksen hinta on 30 euroa.

Myös katsojat ovat tervetulleita paikalle ihailemaan hienoja hevosia ja poneja sekä nauttimaan puffetin antimista!

Tulethan paikanpäälle vain terveenä. Suosittelemme maskin käyttöä!

Back To Top