Skip to content

Kevätkauden 2022 tapahtumia

Toimintavuosi 2022 on lähtenyt käyntiin ja vuoden ensimmäinen jäsenkirje sisältäen laskun vuoden 2022 jäsenmaksusta on lähetetty sähköpostitse. Mikäli et saanut viestiä vaikka olet seuran jäsen, ota yhteyttä thys.sihteeri[at]gmail.com

Seuran kevätkaudesta on tulossa toiminnantäyteinen, mukaan lukien seuraavat tapahtumat:

  • Laskiaisrieha Siippoon radalla sunnuntaina 27.2.2022 klo 11-13. Ohjelmassa on mm. rekiajelua ja poniratsastusta, puffetissa on tarjolla hernekeittoa, makkaraa ja laskiaspullia. Tapahtuma toteutetaan koronarajoitus- ja säävarauksella.
  • Seuran kevätkokous pidetään Siippoon radan kerhotilassa maanantaina 28.3.2022 klo 18.30.

Kevätkauden suunnitelmissa on jatkaa syksyllä käynnistynyttä ponikerhotoimintaa, mikäli sille löydetään innokas vetäjä. Ponikerhon vetämisestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä seuran hallitukseen. Tehtävä sopii hyvin esim. nuorelle poniharrastajalle, siitä saa pienen rahallisen korvauksen lisäksi arvokasta työkokemusta.

Siippoon rataa pidetään talvella avoimena mahdollisuuksien mukaan, mutta radan talvikunnossapito talkoovoimin on käytännössä mahdotonta – etenkin tämän talven vaihtelevissa sääoloissa. Toivomme aikaista kevättä ja radan nopeaa kuivumista!

Loppukeväälle on suunnitteilla myös Match Show hevosille ja poneille sekä talkoot radan keskialueen vesakon raivaamiseksi. Päivämäärät tarkentuvat kevään edetessä. Perinteiset Mölyravit järjestetään kesäkuun alussa.

Back To Top