Skip to content

Mölyravien ohjelma ja ohjeet lähtöihin ilmoittautumiseen

Perinteiset Mölyravit ajetaan Tuusulan Hevosystäväinseuran harjoitusradalla Siippoossa perjantaina 9.6.2017 klo 18.00 alkaen.

Sarjat:

– 3-vuotiaat suomenhevoset 1600m (kärrylähtö)

– 2-vuotiaat lämminveriset 1600m (kärrylähtö)

– Ponit 1000m (kärryillä ja monte, osallistujamäärän mukaan tarvittaessa erilliset lähdöt)

– Monte 1600m (lv ja sh)

– Ei viimeiseen kolmeen vuoteen kilpailleet 1600m (kärryillä, lv ja sh)

– Laukkalähtö 1600m (avoin kaikille)

Mölyravit on kaikille avoin tapahtuma. Turvallisuustekijöiden vuoksi lähtöihin mukaan pääsevien hevosten määrä on rajallinen. Etusijalla ovat Tuusulan, Nurmijärven sekä Vihdin hevosseuran jäsenten omistuksessa olevat hevoset ja ponit. Ko. seurojen jäsenille osallistuminen on maksutonta, muilta peritään 10e osallistumismaksu sisäänkirjoituksessa. Osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla.

Mölyraveissa järjestetään myös keppihevoslähtö sekä hevostarvikekirpputori.

  • Keppihevoslähtöön ovat tervetulleita kaikki ikää katsomatta. Keppihevoslähdön suoritettava matka on noin 100m. Keppihevoslähtö avaa Mölyravit klo 18.00 ja siihen ilmoittaudutaan paikan päällä. Osallistuminen on maksuton.
  • Kirpputori pidetään Siippoon harjoitusradan parkkipaikalla ja se järjestetään takakonttikirpputorin periaatteella. Myyjäksi ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä myymisestä peritä maksua.

Tänä vuonna ohjelmassa myös ratsastusjousiammuntanäytös!

Ilmoittautumiset kilpailusarjoihin perjantai 2.6.2017 klo 18.00 mennessä sähköpostilla Vesa Peltomäelle [email protected]

Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse hevosen nimi ja ohjastaja, sekä mihin lähtöön valjakko ilmoitetaan. Ilmoita myös kuulutko edellä mainittuihin hevosseuroihin (helpottaa/nopeuttaa sisäänkirjautumista paikan päällä).

Lähtölistat pyritään julkaisemaan muutamaa päivää ennen raveja seuran kotisivuilla www.thys.fi.

Mölyraveissa toimii kahvio, josta voi ostaa pientä syötävää ja juotavaa.

TERVETULOA!

Back To Top