Skip to content

Vermon kuninkuusravit 2017 ja tulevat talkoot

Vermon kuninkuusravien 2017 järjestelyt on aloitettu. Olennaisena osana on talkoolaisten tekemä panos ravien onnistumiseen. Tuoreena esimerkkinä oli Turku, jossa lähes 100 vapaaehtoista työskenteli eri tehtävissä ennen raveja, ravien aikana ja niiden jälkeen.

Lähde mukaan toteuttamaan Vermon kunkkareita! Näytetään ravikansalla, että voimaa ja yhteishenkeä löytyy myös pääkaupunkiseudulta. Vermo.fi sivuilta näet talkoiden ajankohdat sekä aiheet. Kaikille lähetetään myös kutsut sähköpostitse. Vermosta saat myös tarvittavat työvälineet. Kaikissa talkoissa pidetään kirjaa osallistujista. Vermo on vakuuttanut talkoolaiset tapaturmien varalta.

Talkoolaisen edut:

  • Päiväliput Pe-La-Su kuninkuusraveihin, osallistumisella useampana päivänä talkoisiin
  • Ruokailu talkoiden ja ravien aikana
  • Yhteiset juhlat ravien jälkeen
  • Lisäksi yllätyspalkintoja aktiivisimmille talkoolaisille

Seuraavat talkoot pidetään lauantaina 28.1.2017 klo 10  Vermon katsomossa. Tehdään pientä ehostusta sisätiloissa ja siivotaan turhat rojut pois (mm. vanhaa ATK-laitteistoa tms.). Ohjelmassa mm. maalaamista ja akustiikalevyjen vaihtoa yms.

Ilmoittautukaa ystävällisesti suoraan sähköpostiini: [email protected]
torstaihin 26.1. mennessä, niin saan varattua riittävästi evästä ja työkaluja.
Tervetuloa!
Ilmoitathan samalla myös mahdollisista ruoka-allergioista, kiitos!
Back To Top