skip to Main Content

Tuusulan hevosystäväinseuraan kuuluu tällä hetkellä noin sata raviurheilun harrastajaa ja ammattilaista. Seuran hallitus käsittelee uusia jäsenhakemuksia kokouksissaan ja päättää jäseneksi hyväksymisestä. Ns. kannatusjäseneksi voi liittyä kuka vain ilman hallituksen hyväksyntää. Jäsenyyttä voit hakea joko sähköpostitse thys.sihteeri[at]gmail.com tai  hakemuksen voit tulostaa alta ja postittaa sen ohjeiden mukaisesti. Lomakkeella on ohjeet hakemuksen palautukseen. Jos haet jäsenyyttä sähköpostitse, mainitse viestissäsi samat asiat mitä hakemuksessakin kysytään.

Seura perii jäsenmaksun kerran vuodessa. Jäsenmaksu, joka sisältää radankäyttömaksun, on kaudella 2022 varsinaisilta jäseniltä 50e/vuosi ja alle 18-vuotiailta 20e/vuosi. Kannatusjäsenyys maksaa 20e/vuosi. Kannatusjäsenyys sopii henkilölle, joka ei tällä hetkellä omista hevosta mutta haluaa mm. tukea paikallisen hevosseuran toimintaa. Kannatusjäsenellä on muuten samat oikeudet kuin normaalijäsenellä, mutta hänellä ei ole Siippoon harjoitusradan käyttöoikeutta. Myös yritykset voivat maksaa kannatusjäsenyyden 150e/vuosi, tuolloin yrityksiä muistetaan seuran tapahtumissa. Yritykset voivat käyttää samaa maksupohjaa kuin kannatusjäsenet.

Jäsenmaksun tärkein vastine on Siippoon harjoitusraviradan käyttöoikeus. Tämän lisäksi jäsenille järjestetään mm. vuosittaisten kokousten yhteydessä ilmaisia luentoja ajankohtaisten ja tunnettujen henkilöiden pitämänä.

Thys_Jäsenhakemus

Tietosuojaseloste Tuusulan Hevosystäväinseuran jäsenrekisteristä

Jäsenedut

Siippoon harjoitusradan käyttöoikeus
Tapahtumat
Mahdollisuus kehittää hevostoimintaa Tuusulassa
Back To Top